Alla inlägg den 24 september 2009

Av jennie - 24 september 2009 21:21

På fm när vi följde Nattis till skolan så var det åkgräsklippare lite överallt. Gemma kikade på dem och undrade nog vad tusan det var. Inte rädd men inte förtjust heller..

Tänker man efter så ser det ju ut som en vuxen karl som åker runt på en leksak ;)

Och sen låter de ju en hel del...


Satt i "vår" slänt igen, mysigt!

Gemma busade runt som vanligt och plötsligt kom det två skator en bit ifrån oss. De var inte populära.

Så Gemma satte sig i mitt knä och så blängde hon på dem med en min som sa "jag är stor, försök inte med nåt.." Såg lite skoj ut. ;)

På väg hem busade vi på stora kullen. Tänkte inte på att det var nyklippt, Gemmas annars så vita tassar antog en grön nyans.. Men det gick tack o lov bort snabbt.


Mycket bus som vanligt mellan sovstunderna. Livet med Gemma är ren skär glädje.

Hade inte i min vildaste fantasi tänkt att det skulle bli så bra. Hade nog intalat mig själv att det skulle bli väldigt jobbigt, för att vara beredd på det värsta.

Men att springa ut titt som tätt med en valp för att den ska bli rumsren är inget som stör mig. Så himskans ofta behöver vi inte springa ut, inte så ofta som jag trott.

Folk runtom undrar om jag inte känner mig låst? Svar; nej det gör jag inte.

Visst krävs det lite mer planering bara att gå till ex affären eftersom Gemma inte kan vara ensam. Men glädjen hon skänker oss är så stor att det inte gör nåt att vi får planera lite extra ;)


Det verkar inte riktigt som Gemma gillar att gå ut när det är lite mörkare ute. Får väl se om vi kan göra det lite roligare på nåt sätt.

Testade tröjan som jag stickat, den funkade men var liite kort. Får göra en ny. :)

      


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards